ΑΕ Μυκόνου: Τέλος ο Σκέντζος, αποχώρησε ο Μιχάλης Κουκάς

Η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου έλυσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό, Ανδρέα Σκέντζο, ενώ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο γενικός αρχηγός, Μιχάλης Κουκάς

ΑΕ Μυκόνου: Τέλος ο Σκέντζος, αποχώρησε ο Μιχάλης Κουκάς

Χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕ Μυκόνου με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Ανδρέα Σκέντζο, καθώς η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή. Ο έμπειρος κόουτς αποτελεί παρελθόν για την Κυκλαδίτικη ομάδα και ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του.

Ο Σκέντζος είχε αναλάβει πέρσι την ομάδα ενώ φέτος κάθισε στον πάγκο μόλις σε τρία ματς μετρώντας δυο ήττες από Χαραυγιακό και Ηλιούπολη και μια ισοπαλία με την Μαρκό. Ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, αλλά δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, καθώς υπάρχει αναστολή της αγωνιστικής δράσης στη Γ' Εθνική λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο διοικητικό τομέα, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Μιχάλης Κουκάς υπέβαλε την παραίτησή του, η ο οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του νησιώτικου σωματείου. Μάλιστα για το θέμα αυτό, το Δ.Σ. της ΑΕ Μυκόνου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Μυκόνου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Κουκά. Ο Κουκάς υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού, η οποία έγινε αποδεκτή, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά.

Ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μυκόνου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων στο παρελθόν, ενώ έχει διατελέσει με επιτυχία γενικός αρχηγός στην ομάδα της Άνω Μεράς στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουκά για την συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας ΑΕ Μυκόνου από το πόστο του γενικού αρχηγού και του συμβούλου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».