Παπαστεριανός: «Νιώθω πίκρα για τα όσα βιώνει ο Ηρακλής»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μανώλης Παπαστεριανός αναφέρθηκε στην κατρακύλα της ομάδας και υπογράμμισε πως νιώθει πίκρα για το γεγονός ότι ο «Γηραιός» από την Α' Εθνική και την Ευρώπη, βρέθηκε στη Γ' Εθνική

Παπαστεριανός: «Νιώθω πίκρα για τα όσα βιώνει ο Ηρακλής»

Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μανώλης Παπαστεριανός αναφέρθηκε στην κατρακύλα του «Γηραιού και επεσήμανε ότι νιώθει πίκρα για το γεγονός ότι η ομάδα από την Α' Εθνική και την Ευρώπη, βρέθηκε στη Γ' Εθνική.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον Ηρακλή πέρασα περισσότερα χρόνια από τον Άρη, ήμουν 7 χρόνια, δέθηκα παραπάνω με την ομάδα. Πέτυχα πολλά. Πήγα παιδάκι και ο Ηρακλής με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος πάνω απ’ όλα και σαν ποδοσφαιριστής. Εντάχθηκα την ομάδα σε ηλικία 16 χρονών, με πήγαν στο σχολείο μου έμαθαν πολλά πράγματα και το εκτιμώ πάντα.

Χρωστάω πολλά στον Ηρακλή. Τώρα νιώθω πίκρα για τα όσα βιώνει ο Ηρακλής. Έζησα 7 χρόνια στην Α' Εθνική με την ομάδα, είχαμε βγει στην Ευρώπη παίζοντας με τη Βίσλα. Έζησα πολλά και τρέφω συναισθήματα για τον Ηρακλή.

Πέρσι με είχαν πλησιάσει οι άνθρωποι του συλλόγου για να ενταχθώ και πάλι στο ρόστερ της ομάδας. Είχα συμφωνήσει, έπαιξα φιλικά, αλλά δεν προχώρησε τότε η συνεργασία με το Παλαιοχώρι. Και φέτος έγινε προσπάθεια, αλλά είπα στους ανθρώπους πως έχω συμβόλαιο με την Τρίγλια και δεν θα μπορούσα να τους αφήσω, όπως δεν θα το έκανα και σ’ εκείνους για να πάω σε άλλη ομάδα. Δεν ξέρουμε πως και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Το βλέπουμε».