Βέλλιος: Λύση με πολιτική απόφαση για τον Ηρακλή

Ο βετεράνος άσος του Ηρακλή, Κώστας Βέλλιος και πατέρας του Απόστολου δήλωσε ότι πρέπει να τελειώσει η φαρσοκωμωδία με την ομάδα μόνο με πολιτική απόφαση

Βέλλιος: Λύση με πολιτική απόφαση για τον Ηρακλή

Ο βετεράνος άσος του Ηρακλή, Κώστας Βέλλιος, ο οποίος είναι και πατέρας του Απόστολου, έκανε δηλώσεις στο «Metropolis 95,5» για τον «Γηραιό» και επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Πρέπει εμείς να μεταφέρουμε αυτή την ... αρρώστια και την...τρέλα στους νέους, όπως την πέρασα και εγώ στον γιο μου Απόστολο. Αυτή η φαρσοκωμωδία να τελειώσει με τον Ηρακλή μόνο με πολιτική απόφαση. Έπρεπε η ομάδα να βρίσκεται στην Α' Εθνική και οφείλει να επανέλθει στην φυσική του θέση. Αυτά που είδαμε πέρσι ήταν παράλογα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ομάδες και ονόματα. Ο Ηρακλής έχει κόσμο, έχει ιστορία.

Δεν γίνεται να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Θυμάμαι όταν ήρθε ο Απόστολος να παίξει πάλι στον Ηρακλή, πηγαίνανε στα σχολεία, στα παιδάκια και έλεγα στον Παπαθανασάκη "γιατί δεν δίνουμε μπλούζες στα παιδάκια, θα γινόντουσαν όλα Ηρακλάκια, θα αλλάζανε ομάδα", μου έλεγε πάντα "περίμενε και περίμενε".

Χρόνια πολλά στον Ηρακλή. Κλείσαμε 112 χρόνια, με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης, που προάγει το αθλητικό ιδεώδες, και πρέπει να γυρίσει στην φυσική του θέση».