Κωφίδης: «Αισθάνομαι οργή για την κατάσταση στον Ηρακλή»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και πρώην τεχνικός των «κυανόλευκων, Σάββας Κωφίδης, αναφέρθηκε στην  ... κατρακύλα της ομάδας στη Γ' Εθνική και τόνισε ότι είναι θλιβερό που ο σύλλογος  βρίσκεται σ' αυτήν την κατάσταση

Κωφίδης: «Αισθάνομαι οργή για την κατάσταση στον Ηρακλή»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και πρώην τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Κωφίδης, αναφέρθηκε στην κατρακύλα της ομάδας στη Γ' Εθνική, ενώ μίλησε και για τον «μάγο» της μπάλας και τέως συμπαίκτη του, Βασίλη Χατζηπαναγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Αυτή τη στιγμή ξέρετε που βρίσκεται ο Ηρακλής. Φαντάζομαι ότι κι εσάς όπως κι σε όλο το κόσμο είναι θλιβερό ότι μια τέτοια ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση. Βέβαια ευθύνονται πολλά πράγματα γι αυτή τη κατάσταση που δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε τώρα. Αυτά που νιώθω είναι νοσταλγία, θλίψη, στεναχώρια και μια οργή το πως βρέθηκε εκεί ο Ηρακλής».

Για την υποδοχή του στον Χατζηπαναγή μαζί με άλλους φιλάθλους το 1975: «Ήμουν 14 όταν ήρθε ο Βασίλης. Είχαν φτάσει πολλά στα αυτιά μας σχετικά μ' ένα ποδοσφαιριστή που φάνταζε μάγος της μπάλας. Πήγαμε να τον υποδεχτούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης,το θυμάμαι σαν χθες».

Στη συνέχεια για το Βασίλη Χατζηπαναγή και τα χρόνια που συνεργάστηκαν δήλωσε:

«Από τα 14 μέχρι να παίξω στην ομάδα του Ηρακλή, παρακολουθούσα τον Ηρακλή και τον Βασίλη. Ήταν τόσο δυνατό συναισθηματικά να παίξω με τον Βασίλη, ο οποίος ήταν το πρότυπο μου. Ένα από τα πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι η τέχνη της μουσικής. Ο Βασίλης ήταν μια τέτοια περίπτωση που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το παρομοιάζω με κάτι μεταφυσικό αυτό που έκανε».