Σκέντζος: Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα

Ο τεχνικός της ΑΕ Μυκόνου, Ανδρέας Σκέντζος, δήλωσε ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας, όχι όμως από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Σκέντζος: Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα

Ο τεχνικός της ΑΕ Μυκόνου, Ανδρέας Σκέντζος, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της Κυκλαδίτικης ομάδας στο πρωτάθλημα και επεσήμανε τα εξής:

«Η διακοπή δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες, όμως δεν πρέπει να παίξουμε με την υγεία των ανθρώπων. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να επιστρέψουμε υγιείς όταν το κρίνουν ειδικοί. Οφείλουμε με την επιστροφή να τηρήσουμε το πρωτόκολλο και να πορευτούμε με τις όποιες δυσκολίες. Στα αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, όχι όμως και από τα αποτελέσματα.

Πλέον με το που ξεκινήσουμε θα κοιτάμε να συνδυάζουμε την εικόνα με τα αποτελέσματα ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν πρόκειται να ενισχυθούμε. Θα μείνουμε ως είμαστε πρώτα ο θεός και θεωρώ ότι το ρόστερ είναι αρκετά καλό. Το μόνο που μας λείπει είναι το αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο της κατηγορίας. Έχει καλές ομάδες και ιστορικές αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε δυνατοί στην πορεία του πρωταθλήματος. Άλλωστε υπάρχει δρόμος και είμαστε ακόμη στην αρχή του μαραθωνίου».