Επιστροφή Δρυμούση στον Αίαντα Σαλαμίνας

Το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Δρυμούση στο ρόστερ των «κυανόλευκων»

Επιστροφή Δρυμούση στον Αίαντα Σαλαμίνας

Ο Παναγιώτης Δρυμούσης επέστρεψε στον Αίαντα Σαλαμίνας και η διοίκηση των «κυανόλευκων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Παναγιώτης Δρυμούσης επέστρεψε και πάλι στον Αίαντα Σαλαμίνας. Την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, εντάσσεται στο δυναμικό του Αίαντα Σαλαμίνας και συμμετέχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Πειραιά, έχοντας πρόεδρο τον Αν. Σιδερόπουλο, και αγωνίστηκε με επιτυχία για την άνοδο του Αίαντα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Ελλάδας Ποντίων και στην συνέχεια εντάσσεται σταδιακά στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, αγωνιζόμενος στην Α΄ Κατηγορία Πειραιά αλλά και στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία, έχοντας και δύο τίτλους ανόδου.

Στην συνέχεια μεταγράφεται στον Αθηναϊκό ακολουθούν οι Τράχωνες με τίτλο ανόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, ΑΕ Κηφισιάς, αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, Αετός Κορυδαλλού όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Πειραιά και μάλιστα την μία σεζόν αναδείχτηκε και 1ος Σκόρερ. Ακολουθεί η ΑΕ Μοσχάτου όπου αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Πειραιά, και τέλος ο ερχομός του στην Σαλαμίνα και στον Αίαντα με κατάκτηση του πρωταθλήματος».