Προοδευτική - Πανιώνιος 1-2: Με πέναλτι του Γροντή η μεγάλη απόδραση

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προοδευτική - Πανιώνιος 1-2: Με πέναλτι του Γροντή η μεγάλη απόδραση

Συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε ο Πανιώνιος και μετά το «καρέ» επί του Πανναξιακού (4-1) νίκησε 2-1 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό και έκανε το «2 στα 2» στον έκτο όμιλο φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Γ' Εθνική: «Διπλά» Πανιωνίου και Εθνικού σε Προοδευτική και Φωστήρα (αποτελέσματα, επόμενη

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν με γκολ… από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ένα λάθος στα μετόπισθεν των γηπεδούχων τους έδωσε την ευκαιρία να κλέψουν τη μπάλα και να φτάσουν στο 0-1 με τον Σταματή. Οι «απάντηση» του Προοδευτικής ήρθε πέντε λεπτά αργότερα (6’) με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Κυριαζή έξω από την περιοχή, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται θεωρώντας πως δεν υπήρχε παράβαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γροντής και διαμόρφωσε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη συνάντηση.

Άλλωστε, ως το φινάλε η Προοδευτική όσο κι αν προσπάθησε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση για να αποσοβήσει την ήττα, όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά σε αρκετές περιπτώσεις κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο γκολ. Έτσι, ο Πανιώνιος εξασφάλισε ένα ακόμα τρίποντο στον θεσμό, ενώ αντίθετα οι οι «βυσσινί», μπήκαν με το... αριστερό στο πρωτάθλημα, μιας και την πρώτη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (75' Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67' Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87' λ.τρ. Δρίτσας).