O Ηρακλής πέντε «ροπαλιές» στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου (5-0)

Ο Ηρακλής διπλασίασε τις νίκες του στην Γ’ Εθνική επικρατώντας εντός έδρας με το εμφατικό 5-0 του Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

O Ηρακλής πέντε «ροπαλιές» στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου (5-0)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ηρακλής την αναμέτρησή του με τον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο «Γηραιός», πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο του εντός έδρας ματς, διέσυρε τον αντίπαλό του με τον εμφατικό 5-0 και «ζευγάρωσε» στις νίκες τους στην κατηγορία φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας μισάωρο του αγώνα «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 14’ ο Καθάριος άνοιξε το σκορ και στο 28’ ο Τσίτας διπλασίασε τα τέρματα, για να έρθει και ο Πουρτουλίδης με πέναλτι στο 33’ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (42’), ο ίδιος παίκτης έγραψε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και με νέο πέναλτι έκανε το 4-0, ενώ στο 85’ ο Εμμανουηλίδης έγραψε το τελικό 5-0, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής, Κοντέων (70’ Εμμανουηλίδης), Κανακούδης (67’ Ιορδανίδης), Μετάι, Μαγκούτης, Τσίτας (46’ Κοβάτσης), Πουρτουλίδης (46’ Φουρκιώτης), Πιπερτζής (67’ Ματίκας), Καθάριος, Φυτανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης (57’ Τσιάτας), Σιάκκας, Ζάντσιος, Αλεπίδης (57’ Τσακρίδης), Δαγκούλης (75’ Αντιγιάμι), Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (75’ Μιλιάδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (15’ λ.τ. Κουκούτσης).