Τι θα ισχύσει για Πλατανιά, Πανιώνιο και ΑΟ Κασσιώπη

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΘηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, διευκρίνισε ότι η Ομοσπονδία είναι θετική για την τοποθέτηση των Πλαταννιά, Πανιωνίου και ΑΟ Κασσιώπης στη Γ' Εθνική και επειδή θα γίνουν νέες κληρώσεις, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου

Τι θα ισχύσει για Πλατανιά, Πανιώνιο και ΑΟ Κασσιώπη

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, αναφέρθηκε στη συμμετοχή των Πλατανιά, Πανιώνιου και ΑΟ Κασσιώπη στη Γ’ Εθνική, σε δηλώσεις που έκανε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

Τόνισε πως για τις περιπτώσεις του Πλατανιά και Πανιώνιου δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η εισήγηση των μελών της ΕΕ της ΕΠΟ είναι θετική και για τις δύο ομάδες.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εκ νέου οι κληρώσεις στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, όπου θα τοποθετηθούν οι τρεις προαναφερθέντες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρίου: «Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω. Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10. Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν έχουν προβλεφθεί στον ΚΑΠ, μόνο το ΔΣ της μπορεί να λάβει απόφαση.

Ήδη στην Επιτροπή Διοργανώσεων συμμετέχουμε τρεις σύμβουλοι της ΕΠΟ, εγώ, ο κ. Ψαρρόπουλος και ο κ. Διακοφώτης, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει από κανένα μέλος του συμβουλίου αντίρρηση του για τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο. Για το περιστατικό στον αγώνα Χαϊδάρι – Θύελλα Αγίου Δημητρίου, όπου η Θύελλα έκανε πέντε αλλαγές σε παραπάνω από τρεις χρόνους, ο Δημητρίου τόνισε πως η ένσταση του Χαϊδαρίου απορρίφθηκε διότι δεν προβλέπεται στον κανονισμό ποινή ομάδας για κάτι τέτοιο, εντούτοις η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αθηνών έχει ήδη καλέσει σε απολογία τη διαιτητική ομάδα και θα την τιμωρήσει που επέτρεψε κάτι τέτοιο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας