Νίκη Βόλου, Καβάλα: Εξώδικο στην ΕΠΟ, ζητάνε να μη διεξαχθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Νίκη Βόλου και Καβάλα έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητάνε να μην διεξαχθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για αύριο (8/9) το πρωί στις 10:00.

Νίκη Βόλου, Καβάλα: Εξώδικο στην ΕΠΟ, ζητάνε να μη διεξαχθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Νίκη Βόλου και Καβάλα έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητάνε να μην διεξαχθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για αύριο (8/9) το πρωί στις δέκα.

Οι Βολιώτες και οι «αργοναύτες», έστειλαν εξώδικο και ζητούν την αναβολή της κλήρωσης, γιατί υποστηρίζουν ότι με την πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου περί μη αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ισχύουν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της σεζόν 2019-20.

Αυτό σημαίνει πως, Καλαμάτα, Τρίγλια, Ιάλυσος και Ασπρόπυργος -οι τέσσερις τελευταίοι στην Football League- πρέπει να υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική και αντίστοιχα δεν πρέπει να ανεβούν στη Football League και οι 8 πρωταθλητές των ομίλων της Γ' Εθνικής, αλλά μόνο οι 4, κάτι που μονομερώς είχε αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η Νίκη Βόλου και η Καβάλα υποστηρίζουν πως οι προαναφερόμενες ομάδες ανήκουν στη Γ’ Εθνική, άρα πρέπει αυτές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση.