Γ' Εθνική: Και τη νέα σεζόν στην ΑΕ Μοσχάτου ο Πασαλίδης

Τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό της ΑΕ Μοσχάτου θα προσφέρει και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Χριστόφορος Πασαλίδης. 

Γ' Εθνική: Και τη νέα σεζόν στην ΑΕ Μοσχάτου ο Πασαλίδης

Ο Χριστόφορος Πασαλίδης την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των βασικών πυλώνων στην πορεία που διέγραψε η ΑΕ Μοσχάτου στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βοήθησε σημαντικά με τα γκολ και τις ασίστ του την ομάδα του Βασίλη Σπάθα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους» συνεχίζει τελικά στην ΑΕΜ καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Μοσχάτου:

«Η ΑΕ Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χριστόφορο Πασαλίδη. Ο Χριστόφορος αποτέλεσε σημαντικότατο και απόλυτα καθοριστικό στέλεχος της οικογένειας μας, την περσινή σεζόν με τα γκολ και τις ασίστ του,και η παρουσία του στο ρόστερ και της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου αποτελεί μια σημαντική είδηση για την ομάδα μας. Χριστόφορε σου ευχόμαστε υγεία -δυναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με το σήμα της ΑΕΜ στο στήθος».