Γ' Εθνική: Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

Συνολικά εννιά ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Γ' Εθνική: Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

Έληξε την περασμένη Παρασκευή (31/7) η προθεσμία που υπήρχε από την ΕΠΟ στις ομάδες της Γ' Εθνικής για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21 που θα κάνει σέντρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάποιες ομάδες δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή, είναι εννιά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου από τις Σέρρες, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου από την Καρδίτσα, τον Θύαμις Καστρίου από τη Θεσπρωτία και τον Σκουφά Κομποτίου από την Άρτα.

Ενώ από τις ομάδες που αγωνίζονταν και πέρυσι στη Γ’ Εθνική, δεν δήλωσαν συμμετοχή, η Δόξα Κάτω Καμήλας από τις Σέρρες, η Ανατολή από τα Ιωάννινα, ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου από τη Βοιωτία, ο Θιναλιακός από την Κέρκυρα και ο Πανακρωτηριακός από τα Χανιά. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί, πως η ΕΠΟ στο συγκεκριμένο θέμα είναι «ελαστική» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δηλώσεις συμμετοχής και αύριο Δευτέρα (3/8).