Μαρκό: Παραιτήθηκε από τον πάγκο ο Παπασπύρου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Μαρκό καθώς ο Δημήτρης Παπασπύρου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Μαρκό: Παραιτήθηκε από τον πάγκο ο Παπασπύρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Μαρκό καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής των «πράσινων» Δημήτρης Παπασπύρου παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Δημήτρης Παπασπύρου οδήγησε φέτος την Μαρκό μέχρι την δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Ο ίδιος μετά την ξαφνική παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Μαρκό προχώρησε στην παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους, τους κυρίους Παναγάκο Παναγιώτη, Βόλη Μάνθο και ιδιαίτερα τον κύριο Δημήτρη Σχετάκη γιατί ήταν πάντα δίπλα σε ότι θέλαμε. Τους συμβούλους του Δ.Σ. Δρίτσα Χρήστο, Μαργώνη Βαγγέλη και Νικολάου Γιάννη.

Επίσης τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε και καταφέραμε η ομάδα να πετύχει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της. Τους φροντιστές και φυσιοθεραπευτές και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπληκτικούς συνεργάτες και χαρακτήρες Γούλα Τάσο, Βάντζικ Γιόζεφ και Καραβίδα Κώστα. Καλή συνέχεια σε όλους σε ότι και να κάνουν».