Εθνικός: Αποχώρησε ο Ευαγγέλου

Παρελθόν από τον Εθνικό αποτελεί ο Ηλίας Ευαγγέλου. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παίκτη. 

Εθνικός: Αποχώρησε ο Ευαγγέλου

Διαφορετικούς δρόμους ύστερα από έναν χρόνο συνεργασίας θα ακολουθήσουν Εθνικός και Ηλίας Ευαγγέλου. Ο νεαρός αμυντικός από την μεριά του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την συνεργασία και εξέφρασε την ελπίδα του πως μία μέρα θα επιστρέψει στην ομάδα.

Ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα τονίζει: «Η εμπειρία που έζησα ένα χρόνο στην ομάδα του Εθνικού ήταν καταπληκτική. Κατάλαβα γιατί η δυναμική της ομάδας, ο κόσμος της, η οργάνωση της και η ιστορία που κουβαλάει, δίνουν ένα πολύ μεγάλο βάρος στην φανέλα αυτής της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα:

Τον κ. Γιώργο Βατίστα που ήταν απόλυτα συνεπής σε ότι μας είπε και που εκ μέρους της διοίκησης ήταν πάντα δίπλα μας, σε όλα μας τα προβλήματα και προστάτευε την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τον προπονητή-δάσκαλο κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο, για την εξαιρετική δουλειά που έκανε πάνω μας, τα πράγματα που μας έμαθε ατομικά και τακτικά και γενικά για την συνεισφορά του στην βελτίωση όλων μας, επομένως και σε μένα ατομικά.

Τον προπονητή κ. Μουράτ Σεροπιάν για την σημαντική βοήθεια του και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που πιστεύω ότι τον δικαίωσα. Τους συγκλονιστικούς φιλάθλους μας που δεν μας άφησαν μόνους ποτέ και ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν τεράστια η βοήθεια σας όταν τα πράγματα στράβωναν σε κάποιους αγώνες. Και ήταν σημαντικό ότι μαζί με μερικούς παράγοντες ήσασταν παρόντες μέχρι το τέλος. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα, σε μεγαλύτερη κατηγορία. Πιστεύω σύντομα».