Γ' Εθνική: Η Μαρκό έκανε το «μπαμ» με Κατσικογιάννη!

Τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργο Κατσικογιάννη απέκτησε η Μαρκό ενόψει της νέας σεζόν στα... σαλόνια της Γ' Εθνικής. 

Γ' Εθνική: Η Μαρκό έκανε το «μπαμ» με Κατσικογιάννη!

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφική «βόμβα» -για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής- που επιφύλασε η Μαρκό με την απόκτηση του Γιώργου Κατσικογιάννη. Οι δύο πλευρές που είχαν συμφωνήσει προφορικά, έδωσαν τα χέρια στο τελικό ραντεβού που είχαν με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν και επισήμως την απόκτηση του 31χρονου μέσου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρκό, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ολυμπαικό και ακολούθησαν οι Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Αήττητος Σπάτων, Ιωνικός και τελευταία το Αιγάλεω με το οποίο αγωνίστηκε στη Football League.

Στην ανακοίνωσή της η Μαρκό αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ της Μαρκό ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατσικογιάννη. Πλούσιο το βιογραφικό του. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπου κατάκτησε το νταμπλ το 2008 και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Λεβαδειακού, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Καλλιθέας και Αιγάλεω. Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Μαρκο».