Ασπρόπυργος: Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Βαζάκας

Δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Ασπρόπυργου ο Γιώργος Βαζάκας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιάννης Μελετίου να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον πολύπειρο κόουτς. 

Ασπρόπυργος: Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Βαζάκας

Παρελθόν από τον πάγκο του Ασπρόπυργου αποτελεί ο Γιώργος Βαζάκας που οδήγησε τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε. Την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. γνωστοποίησε ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» Γιάννης Μελετίου, μέσω προσωπικής του ανακοίνωσης η οποία αναφέρει τα εξής:

«Κάποτε τα όμορφα δυστυχώς τελειώνουν. Πριν 2 χρόνια (Ιούλιος 2018) είχαμε την τιμή και τη χαρά να προσλάβουμε τον καταξιωμένο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο Κο Βαζάκα Γιώργο ως προπονητή στην ομάδα μας. Οι επιτυχίες, οι γνώσεις, το κύρος, το ήθος είναι λίγα από αυτά που τον είχαν αναδείξει στο πανελλήνιο και θέλαμε να τα προσφέρει και στην ομάδα μας, προσδίδοντάς της άλλο επίπεδο με την συμμετοχή της τότε στην Γ΄ Εθνική.

Στις 2 χρονιές που είχαμε την χαρά και την τιμή να τον έχουμε στο τιμόνι της ομάδας μας είχαμε μόνο επιτυχίες. Πρωτάθλημα το 2018-2019 στη Γ΄ Εθνική και Κύπελλο ΕΠΣΔΑ , το 2019-2020 στην Φούτμπολ Λιγκ στη φετινή πολύ δύσκολη χρονιά ενδοαγωνιστικά και εξωαγωνιστικά σταθήκαμε όρθιοι, αντέξαμε και ελπίζουμε.

Γιώργο Βαζάκα, σε ευχαριστώ για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας και είναι πάρα πολλά, άλλωστε δεν είναι τυχαίος ο τίτλος σου «ΔΑΣΚΑΛΟΣ». Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πάντα επιτυχίες επαγγελματικά και γενικά στη ζωή σου και στην οικογένεια σου τα καλύτερα. Στον Ασπρόπυργο θα έ χεις πάντα καλούς φίλους. Ο Πρόεδρος, Μελετίου Γιάννης».