Βενέτης: «Θετικό ότι υπάρχει ομοφωνία»

Ο πρόεδρος της Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης μίλησε για το ενδεχόμενο να ματαιωθεί οριστικά η εφετινή χρονιά

Βενέτης: «Θετικό ότι υπάρχει ομοφωνία»

Θετική χαρακτήρισε την ομοφωνία των 14 ομάδων που βλέπουν ότι δύσκολα θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα ο Βασίλης Βενέτης. Ο ισχυρός άνδρας της Νίκη Βόλου, φιλοξενήθηκε στον σταθμό του συλλόγου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ματαιωθεί οριστικά η εφετινή χρονιά αλλά και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο:

«Το καλό είναι ότι στην τηλεδιάσκεψη του περασμένου Σαββάτου συμφώνησαν και οι 14 ομάδες ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, εφόσον γίνει αυτό με τους όρους που θα μας θέσει η Πολιτεία. Φυσικά αυτές οι προπονήσεις θα γίνουν με κάποια ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Διαφορετικά για ποιο λόγο να κάνουμε προπονήσεις; Ούτως ή άλλως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές προπονούνται κατ’ ιδίαν. Θα πρέπει να οριστεί μια ημερομηνία πιθανή, αν πάνε όλα καλά, για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά είναι πολύ πρώιμα να τα κουβεντιάζουμε. Βλέπετε τι γίνεται στην κοινωνία. Όλα ανοίγουν σιγά-σιγά. Θεωρώ ότι η ομαδική άθληση θα πάρει χρόνο ακόμη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να πραγματοποιηθούν οι διοργανώσεις», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η ζωή δεν σταματάει. Σχέδια και προγραμματισμό κάνεις. Το θέμα είναι ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι στάνταρ».