Γράφας: «Μοναδική λύση η αναδιάρθρωση»

Ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης ενώ υποστηρίζει πως το πρωτάθλημα της Football League είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Super League 2

Γράφας: «Μοναδική λύση η αναδιάρθρωση»

Όλο και πληθαίνουν οι φωνές των ανθρώπων της Football League, που θέλουν ως λύση την αναδιάρθρωση. Υπέρ της συγκεκριμένες άποψης τάσσεται και ο έμπειρος τεχνικός, Θωμάς Γράφας. Ο προπονητής του Αιγάλεω μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», τονίζοντας πως μία αναδιάρθρωση με λιγότερες αδικίες θα ήταν μία πιθανή λύση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League αλλά και στον ισχυρό άνδρα του «Σίτι», Γιάννη Παλτόγλου. Αναλυτικά όσα είπε: «Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη. Υπάρχουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες ενώ τα προβλήματα είναι πάρα πολλά.

Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να ληφθεί μια απόφαση με αναδιάρθρωση κατηγοριών με λιγότερες αδικίες προς τις ομάδες. Ο κύριος Παλτόγλου είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η άποψή του έχει βαρύτητα. Το Αιγάλεω είναι από τις ομάδες, όπως και οι Ολυμπιακός Βόλου, Ιάλυσος κ.α. που πέρσι ανέβηκαν κατηγορία, αλλά επί στην ουσία… δεν ανέβηκαν.

Η Super League 2 ήταν μια καινούρια κατηγορία, που ξέραμε ποιοι θα υποβιβαστούν από την αρχή. Ήταν ένα πρωτάθλημα που όσο αναφορά το κομμάτι της παραμονής δεν είχε ενδιαφέρον. Όσον αναφορά την άνοδο στη Super League δύο-τρεις ομάδες θα έδιναν την μάχη.

Από την άλλη, η Football League από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, τόσο για τις ομάδες που πάλευαν για την άνοδο, αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα που προσέλκυσε περισσότερο τον κόσμο».