Και τη νέα σεζόν ο Αναστόπουλος στην Καλαμάτα: «Συμφώνησα με Πρασσά»

Ο πολύπειρος τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και υπογράμμισε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στον πάγκο της Καλαμάτας.

Και τη νέα σεζόν ο Αναστόπουλος στην Καλαμάτα: «Συμφώνησα με Πρασσά»

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργο Πρασσά, και ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Διαβάστε όσα δήλωσε: «Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για τη νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να γυρίσουμε τη ''Μαύρη Θύελλα'' εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο».

Για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Football League είπε: «Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε σε αυτό. Επίσης είναι μεγάλο το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους.

Παράλληλα, να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτόν ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα, για έναν σύλλογο της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο».