Παλτόγλου: «Να αποκατασταθεί η περσινή αδικία»

Ο αντιπρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου εξέφρασε στο «ΦΩΣ» την πρόταση αναφορικά με το τι πρέπει να συμβεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τονίζοντας πως μοναδική λύση είναι η αναδιάρθρωση! 

Παλτόγλου: «Να αποκατασταθεί η περσινή αδικία»

Όπως όλες οι ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες, έτσι και στο Αιγάλεω περιμένουν τις εξελίξεις και να δουν αν τελικά θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, με τρεις αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε.

Ο αντιπρόεδρος του «Σίτι», Άρης Παλτόγλου μίλησε στο «ΦΩΣ» και ξεκαθάρισε πως πρέπει να αποκατασταθεί η περσινή «αδικία» με τις αναδιαρθρώσεις. Μάλιστα, πρότεινε λύση με δύο ομίλους στη Super League 2.

Συγκεκριμένα είπε: «Παρά το γεγονός ό,τι το Αιγάλεω έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, εμείς είμαστε υπέρ της άποψης να γίνουν δύο όμιλοι στη Β’ Εθνική. Αυτό θεωρούμε πιο δίκαιο έτσι ώστε να αποκατασταθεί η περσινή αδικία που έγινε.

Κανονικά εφέτος θα έπρεπε να αγωνιστούμε στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και όχι στη Football League, αφού ουσιαστικά μείναμε στην ίδια κατηγορία. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να γίνει και αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τρεις αγωνιστικές. Όπως όλοι έτσι και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις».