Διέψευσε ο Χαρμάνης τα περί ανάμειξης του στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Θανάσης Χαρμάνης διευκρίνισε ότι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν του επιτρέπουν να ασχοληθεί με τα κοινά του Ολυμπιακού Βόλου.

Διέψευσε ο Χαρμάνης τα περί ανάμειξης του στον Ολυμπιακό Βόλου

Το όνομα του Θανάση Χαρμάνη ακούστηκε τις τελευταίες μέρες για τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, στην παρούσα φάση η ΠΑΕ δεν είναι ακέφαλη, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει σε κάποιους ανθρώπους, με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να το ελέγχει.

Εφόσον ανακοινωθεί και επίσημα πως οι μετοχές της ΠΑΕ πωλούνται ή παραχωρούνται, αφού πρώτα τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, θα μπορούν να γίνονται και οι διάφορες επαφές και συζητήσεις, με τον Ερασιτέχνη να μπαίνει και αυτός, να χρειαστεί, στο παιχνίδι για την εξεύρεση ενδιαφερόμενου να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.

Για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, ο Θανάσης Χαρμάνης, είπε τα εξής: «Η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι δεδομένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Ουδέποτε, όμως, έχω σκεφτεί να ασχοληθώ ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και όχι μόνο, δεν μου το επιτρέπουν. Παραμένω, ωστόσο, πιστός φίλαθλος της ομάδας και θα συνεχίσω να στηρίζω τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι η ομάδα να έχει διοικητική σταθερότητα και να τη δούμε σύντομα να επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ, γράφοντας και πάλι χρυσές σελίδες στην ιστορία της».