Παντέλης: «Ελπίζω σύντομα να σταματήσει όλο αυτό...»

Ο προπονητής του Ιάλυσου που αγωνίζεται στη Football League Νίκος Παντέλης, μίλησε στο "ΦΩΣ" και έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον κορονοϊό. 

Παντέλης: «Ελπίζω σύντομα να σταματήσει όλο αυτό...»

Ο τεχνικός του Ιάλυσου Νίκος Παντέλης με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του κορονοϊού αλλά και τις επιπτώσεις που έχει αυτός με την αναβολή των πρωταθλημάτων και την απαγόρευση των προπονήσεων τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Μαρτίου μίλησε στο «ΦΩΣ».

Ο έμπειρος κόουτς των «τοξοβόλων» τάχθηκε υπέρ της απόφασης να σταματήσουν τα πρωταθλήματα όπως και οι προπονήσεις και σημείωσε πως πάνω από όλα βρίσκεται η υγεία του καθενός. Αναλυτικά το σχόλιό του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα που όπως πολλές χώρες έτσι και αυτή δίνει την δική της μάχη κατά του κορονοϊού:

«Αρχικά θεωρώ πολύ σωστή την κίνηση όχι μόνο να σταματήσουν τα πρωταθλήματα, αλλά και οι προπονήσεις όπως και έγινε. Και αυτό γιατί πάνω και πρώτα απ’ όλα βρίσκεται η υγεία του κάθε ανθρώπου. Ελπίζω σύντομα όλο αυτό με τον κορονοϊό να σταματήσει και να βρεθεί λύση, ώστε ο κόσμος να γυρίσει και πάλι στην καθημερινότητα του και τους κανονικούς του ρυθμούς. Πρώτα η υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα».