Τσιμπανάκος: «Να ασχοληθεί με τα δικά του ο Μπέος»

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, έκανε δηλώσεις με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος

Τσιμπανάκος: «Να ασχοληθεί με τα δικά του ο Μπέος»

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, αναφορικά με την κριτική που άσκησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προς το πρόσωπό του, τόνισε τα εξής:

«Σε πρόσφατες δηλώσεις μου, είχα τονίσει μετά από σχετική ερώτηση για τον Δήμαρχο Βόλου, ότι όποιος δεν με ενοχλεί, δεν τον ενοχλώ. Είδα πάντως τα βίντεο προσφάτων τοποθετήσεων του Αχιλλέα Μπέου που αναφέρεται στο πρόσωπό μου και δεν βρίσκω τον λόγο. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Μπέος έχει δικά του προβλήματα, αρκετά πιο σοβαρά, για ν’ ασχοληθεί και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται μαζί μου αντί με αυτά. Αν και νεότερος σε ηλικία του συνιστώ να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα και όχι με εμένα ξανά. Επίσης του συνιστώ να μην είναι υπερόπτης σε κάθε περίπτωση. Για τα περί παραχώρησης της ΠΑΕ, η θεωρία από την πράξη έχει διαφορά. Έχουμε χορτάσει από λόγια. Στην πράξη εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου πάντα».