Βέροια: Παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μεταξάς

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Βέροιας αποτελεί ο Γιώργος Μεταξάς που ανέλαβε την ευθύνη για την αντικανονική χρησιμοποίηση του Στέλιου Μαραγκού στον αγώνα με την Καλαμάτα.

Βέροια: Παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μεταξάς

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Βέροιας έκανε δεκτή την παραίτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιώργου Μεταξά. Ο λόγος του «διαζυγίου» αφορά τη χρησιμοποίηση του Στέλιου Μαραγκού στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, κάτι που δεν ήταν νόμιμο μιας και ο παίκτης της «βασίλισσας του βορρά» είχε συμπληρώσει κάρτες.

Έτσι η ομάδα της Μεσσηνίας κατέθεσε ένσταση και αναμένεται η απόφαση, που αν δικαιώσει τη «Μαύρη Θύελλα» τότε θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Μεταξά. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα καθώς και για το ήθος που επέδειξε στην εργασία του και του εύχεται καλή τύχη σε ότι επιλέξει στο μέλλον».

Όσον αφορά το θέμα της ένστασης ο σύλλογος της Ημαθίας τόνισε: «Ο ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει ότι θα απαντήσει στην ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Καλαμάτα για την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μαραγκού στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να μας δικαιώσουν».