Καλαμάτα: Ανακοίνωσε τον Θεοδοσιάδη

Νέος τεχνικός στην ομάδα της Καλαμάτας θα είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε τον Θεοδοσιάδη

Η Καλαμάτα άμεσα ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό της ομάδας. Αυτός θα είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο πρώην προπονητής της Βέροιας έμεινε για πολύ λίγες μέρες χωρίς δουλειά αφού η ομάδα της Μεσσηνίας που έλυσε τη Δευτέρα (18/11), τη συνεργασία της με τον Βασίλη Βούζα ήρθε σε συμφωνία με 44χρονο τεχνικό την Τετάρτη (20/11).

Καλαμάτα: Παραιτήθηκε ο Βούζας

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Καλαμάτας για τον Θεοδοσιάδη:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θεοδόση Θεοδοσιάδη. Στελέχη της ΠΑΕ ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, συζήτησαν και συμφώνησαν με τον κ. Θεοδοσίαδη, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να μεταμορφώσει προς το καλύτερο τη «Μαύρη Θύελλα» και να την οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που όλοι επιθυμούν!

Βέροια: Παρελθόν ο Θεοδοσιάδης

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος απο Δ’ Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Football league) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από Football League 2 στην Football League). Είχε σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Βέροια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Εχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει σχεδόν 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική. Είναι 44 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Λαμία, Παναιτωλικό, Καβάλα, Λάρισα, Νάουσα και Ηρόδοτο.

Καλώς ήρθες Σάκη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία!»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας