Football League: Λευκή ισοπαλία για Ιωνικό και Τρίκαλα (πρόγραμμα)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ιωνικού με τα Τρίκαλα στη Νίκαια για την πρώτη αγωνιστική της Football League. 

Football League: Λευκή ισοπαλία για Ιωνικό και Τρίκαλα (πρόγραμμα)

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ιωνικός και Τρίκαλα στη Νίκαια καθώς η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της φετινής Football League έμεινε στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και στο 6' ο Άλεξιτς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουρεπίνη.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο ίδιος παίκτης έπιασε μία καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γρηγορόπουλου, ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν και στο 53ο λεπτό σημείωσαν μία καλή φάση. Ο Καλλέργης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παπατζίκος πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ζαρόπουλο να επέμβει.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιέντσε, Γκουτσούλιας, Φουρλάνος (81’ Γκούφας), Κρητικός, Καλλέργης, Μάναλης (62’ Ντάγκρας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Βέρτζος (39’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Σταματής (87’ Ελευθεριάδης), Πελάεθ (70’ Λώττας), Άλεξιτς.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Κυριακή (29/9)

Αιγάλεω – Καλαμάτα (15:00)

Καβάλα – Τρίγλια (16:00)

Ιάλυσος – ΟΦ Ιεράπετρας (16:00)

Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου (16:00)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός (16:00)

Βέροια – Διαγόρας Ρόδου (16:00)