Φυλακτός: Να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα!

Ο νέος τερματοφύλακας του Ιωνικού Νίκος Φυλακτός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μεταγραφή του στους Νικαιώτες.

Φυλακτός: Να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα!

Ο Νίκος Φυλακτός εδώ και λίγες μέρες αποτελεί ποδοσφαιριστή του Ιωνικού. Ο 21χρονος πορτιέρε που στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Διαγόρα Ρόδου και εν συνεχεία μεταπήδησε στον Ασπρόπυργο, έχοντας περάματα επίσης και από Παλληνιακό και Ατλαντίδα, θα αποτελέσει μαζί με τους Κουρεπίνη και Τάφα την τρίαδα των γκολκίπερ του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων» για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με την διοίκηση και τον προπονητή, κατάλαβα ότι ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο με βαριά φανέλα και πολύ κόσμο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να έρθω στον Ιωνικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του κ. Τσιριγώτη, τον προπονητή κ. Αρναούτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Παπαμιχαήλ. Αυτό που θέλω να πω εγώ στον κόσμο και στους ανθρώπους αυτούς, είναι ότι εγώ προσωπικά και η υπόλοιπη ομάδα θα δώσουμε το εκατόν δέκα τοις εκατό, για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και μέσα από αυτόν όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Σε όλες τις θέσεις υπάρχει ανταγωνισμός και δουλεύουμε καθημερινά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα ανταπεξέλθουμε σε ότι δυσκολίες και αν υπάρξουν ώστε να τους κάνουμε περήφανους».