Κρητικός: Να τιμήσουμε τη φανέλα του Ιωνικού!

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός που αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Νικαιωτών. 

Κρητικός: Να τιμήσουμε τη φανέλα του Ιωνικού!

Μία από τις τελευταίες μεταγραφές στις οποίες προχώρησε ο Ιωνικός και σκόρπισαν ντελίριο ενθουσιασμού στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, είναι ο Στέλιος Κρητικός. Ο 32χρονος επιθετικός, μετά την θητεία του στην Κέρκυρα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, έγινε και πάλι κάτοικος Νεάπολης μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και ετοιμάζεται με την εμπειρία και την ποιότητά του να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Δημήτρη Αρναούτη.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Νικαιωτών και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του και πανέτοιμος ώστε να συνδράμει και αυτός για την επίτευξη των στόχων του Ιωνικού στη Football League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε μία ομάδα που όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαία είναι και τη δυναμική που έχει. Δεν χρειάζεται να έχεις αγωνιστεί στον Ιωνικό για να το γνωρίζεις αυτό. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον, το οποίο έχει δημιουργηθεί κατά βάση από την διοίκηση. Όσον αφορά και εμάς στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα και τον κόσμο του Ιωνικού και να φανούμε αντάξιοι αυτής της μεγάλης ομάδας. Ελπίζω με όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για να πετύχουμε τον στόχο. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, μου αρέσει να μιλάει το έργο μου μέσα στο γήπεδο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».