Κάτοικος Αιγάλεω και ο Ψάνης!

Την απόκτηση του Δημήτρη Ψάνη ανακοίνωσε το Αιγάλεω ενόψει και της συμμετοχής του στη Football League.

Κάτοικος Αιγάλεω και ο Ψάνης!

Η προετοιμασία του Αιγάλεω για τη νέα περίοδο που θα βρει την ομάδα στα «σαλόνια» της Football League έχει ξεκινήσει, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Σίτι» συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Μπορεί τα περισσότερα κομμάτια του παζλ στο ρόστερ να έχουν συμπληρωθεί, παρόλα αυτά οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» βάζουν τις τελευταίες «πινελιές» με παίκτες που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, το Αιγάλεω, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ψάνη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καλαμάτας.

Ο 21χρονος ακραίος οπισθοφύλακας από την Μυτιλήνη, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παλλεσβιακό, ενώ για τέσσερα χρόνια υπήρξε μέλος και της ΑΕΚ, από την οποία και μεταπήδησε στη «Μαύρη Θύελλα». Από κει και έπειτα, ο προπονητής του «Σίτι» Πέτρος Δημητρίου κατά την «πρώτη» του Αιγάλεω, σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι τιμή μου που θα εργαστώ στο Αιγάλεω γιατί είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και έναν εξαιρετικό κόσμο. Αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει υγεία σε συνάρτηση με τον κόσμο και την οικογένεια Παλτόγλου. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο το οποίο είναι η ομάδα να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο Χρήστος Αποστολίδης αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Διευθυντή στην ΠΑΕ, έχοντας τον ρόλο του συνδετικού κρίκου του αθλητικού τμήματος και της διοίκησης.