Το «αντίο» του Δημακάκου στον Ιωνικό

Ο Κυριάκος Δημακάκος πριν από λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό και ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα της Νίκαιας. 

Το «αντίο» του Δημακάκου στον Ιωνικό

Το δικό του «αντίο» στον Ιωνικό είπε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυριάκος Δημακάκος. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός των Νικαιωτών, που συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη της ανόδου των «κυανόλευκων» στα σαλόνια της Φούτμπολ Λιγκ, πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το ιστορικό σωματείο και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Παρόλα αυτά, ο ποιοτικός οπισθοφύλακας, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα κατά την παρουσία του σε αυτήν και τόνισε πως ήταν τιμή για τον ίδιο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Ένας υπέροχος κύκλος με πολλές χαρές και λύπες αλλά με αποκορύφωμα την πιο μάγκικη άνοδο που θα μπορούσε να κάνει ομάδα έκλεισε. Θέλω να ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές και τεχνικά επιτελεία γενικότερα και τέλος τους συμπαίκτες μου για όλες τις μάχες που δίναμε σαν μια μεγάλη και ενωμένη γροθιά κάθε εβδομάδα. Ήταν τιμή μου και ευλογία που ήμουν αρχηγός της ομάδας της περιοχής μου. Εύχομαι από καρδιάς να υλοποιήσει τους στόχους της την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Δεν θα μπορούσα να πω αντίο παρά μόνο... εις το επανιδείν»!