Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ανάκογλου

Ο Δημήτρης Ανάκογλου επέστρεψε στον Πανσερραϊκό τη φανέλα του οποίου θα φορά έως το 2024. 

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ανάκογλου

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Σερραίος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Σερραίος μέσος, συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2024. Καλώς ήρθες σπίτι σου και σύντομα να πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες!

Μίνι βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι γεννημένος στις 6/9/1991 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τις Σέρρες, προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και από το 2008 με την ομάδα νέων του Πανσερραϊκού μέχρι την ημέρα της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, κατέγραψε 101 συμμετοχές και 5 γκολ.

Στη «ένωση» αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια, έχοντας 71 συμμετοχές και στις τρεις εθνικές κατηγορίες, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015/16, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Βέροια κι έπειτα μεταγράφηκε για μια τριετία στον Άρη, που σημείωσε όμως μόνο 17 συμμετοχές, λόγω τραυματισμών. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε στην Λαμία, ενώ πέρυσι έκανε μια καλή σεζόν στην Παναχαϊκή, με 24 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Σούπερ Λιγκ 2».