Νίκη Βόλου: Με Βοσνιάδη στο τιμόνι και τη νέα σεζόν

Την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη και για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Νίκη Βόλου: Με Βοσνιάδη στο τιμόνι και τη νέα σεζόν

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνεχίζει στον πάγκο της Νίκης Βόλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει καθίσει στον πάγκο των ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαϊκού, Εορδαϊκού, Αναγέννησης Επανομής, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, ΑΟ Κέρκυρας, Βέροιας, ΑΟ Τρικάλων, Ηρακλή, ΑΟ Χανίων και, φυσικά, της Νίκης Βόλου, η οποία, υπό την καθοδήγησή του, πέτυχε τη σημαντικότερη διάκριση της σύγχρονης ιστορίας της, κατακτώντας το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ Εθνική, το 2014.

Ευχόμαστε στον κ. Βοσνιάδη υγεία κι επιτυχίες, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν, ευελπιστώντας να πετύχουμε μαζί τους αγωνιστικούς στόχους που έχουμε θέσει!».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θεωρώ πως ως διοίκηση και οργανισμός ωριμάσαμε κατά έναν τρόπο. Προσωπικά θεωρώ ότι ίσως πήραμε κάποια μαθήματα πως πρέπει να σκεφτόμαστε πιο στρατηγικά στον χώρο, χωρίς βέβαια να παρακάμπτεις τα δικά σου θέλω και πιστεύω, αυτά που εκπροσωπείς και τα ήθη σου.

Από τη στιγμή που έκλεισε η χρονιά, όπως έκλεισε, και σώθηκε η παρτίδα, ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Οι καταλυτικές ημερομηνίες για πολλά θέματα είναι πιεσμένες.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο θα ενισχύσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ως διοίκηση θέλουμε κάθε χρόνο να μπορούμε να τα πηγαίνουμε και καλύτερα, είτε στο κομμάτι της τεχνολογίας, είτε οργανωτικά, είτε με στελέχη. Οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος.

Θα παίξουμε και πάλι σ’ ένα πρωτάθλημα που ακόμη και σήμερα, δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα είναι, αν θα έχει δύο ομίλους, που μάλλον, θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, ελπίζω όχι όπως πέρυσι. Δηλαδή δεν πιστεύω πως θα τραβήξει Οκτώβριο – Νοέμβριο αλλά σίγουρα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα χρειαστεί έναν μήνα ακόμη.

Από εκεί και πέρα στόχος της ομάδας θα είναι να διασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Το άγχος που περάσαμε φέτος δεν αξίζει πρώτα απ’ όλα στο φίλαθλο κοινό και μετά σε κανέναν από εμάς. Δεν αξίζει σε μια ομάδα που πρεσβεύει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οπότε ο πρωταρχικός στόχος είναι να διασφαλιστεί η γρήγορη παραμονή κι από εκεί και πέρα να έχουμε ένα ελκυστικό προϊόν. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα αν υπάρχουν play off να μπούμε σε αυτή την τετράδα – εξάδα κι από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά».

Ο βασικός λόγος της συνέντευξης Τύπου είναι να παρουσιάσουμε τον κ. Αλέκο Βοσνιάδη. Μεγάλη τιμή μας που ήρθε υπό τις συνθήκες που ήρθε. Πιστεύουμε ως διοίκηση ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να καθοδηγήσει την προσπάθεια της ομάδας στη Super League2. Τον ξέρετε όλοι, δεν χρειάζεται να του ευλογήσω τα γένια… Έχει βαρύ βιογραφικό».