Ολυμπιακός Βόλου: «Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Στάθης Ρόκας (pic)

Ο Στάθης Ρόκας αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο πολύπειρος μέσος του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε την τελευταία...παράσταση την Κυριακή (27/6) κόντρα στον Πιερικό. Σε ηλικία 36 ετών είπε αντίο!

Ολυμπιακός Βόλου: «Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Στάθης Ρόκας (pic)

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Τελευταίο παιχνίδι το σημερινό με τον Πιερικό για τον Στάθη Ρόκα που σήμερα "κρέμασε παπούτσια"!

Ο αρχηγός μας σήμερα αποχαιρέτησε και σπουδαία καριέρα και αποθεώθηκε στο 77' από τους φιλάθλους όταν και αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα.

Νωρίτερα στην έναρξη του αγώνα ο Φίλιππος Σκοπελίτης του έδωσε μια ανθοδέσμη ενώ τον χαιρέτησαν και αγκάλιασαν όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό τιμ.

Ο Στάθης από εδώ και στο εξής θα υπηρετήσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου ενώ από ότι φαίνεται προετοιμάζει τον Σκοπελίτη να τον διαδεχθεί...

Στάθη σε ευχαριστούμε για όλα!

Ήσουν και είσαι πραγματικός αρχηγός!».

Ο Στάθης Ρόκας (18/09/1984) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ατρόμητο την περίοδο 2002-2003, για να παίξει σε Ιωνικό, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, πριν πάει στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2010-2011, όταν και οι Βολιώτες βρίσκονταν στη Super League, καταγράφοντας 30 συμμετοχές. Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος είχε προλάβει να λάβει μέρος με τον Ολυμπιακό Βόλου και στους 4 αγώνες για το Κύπελλο UΕFA, με τη Ραντ Βελιγραδίου και τη Ντιφερντάνζ!

Στη συνέχεια, έπαιξε για δύο σεζόν στον Πανιώνιο πριν επιστρέψει στον Βόλο, αγωνιζόμενος και στη Β’ Εθνική με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2013-14, 2014-15.

Πέρασε ακόμη από Αστέρα Μαγούλας, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό, Φωστήρα, για να επιστρέψει ξανά στον Βόλο και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό σε ηλικία 36 ετών.

Ο Στάθης Ρόκας ανέφερε «Επειδή όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω αυτήν την φανέλα σαν ποδοσφαιριστής…. θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τόσα χρόνια με άντεξαν και πορευτήκαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για πάντα…..!!!!!»

Από την πλευρά της ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος έσπευσε να ευχαριστήσει τον Στάθη Ρόκα για όσα πρόσφερε στην ομάδα και στο ποστάρισμα αναφέρονται τα εξής:

«Στάθη Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας!!!Ενας πραγματικός αρχηγός ..».