Football League: Καλπάζει η Ρόδος - Ήττα «σοκ» στη Νάξο για Καλλιθέα!

Η Ρόδος επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ του Ασπρόπυργου (1-0) σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου και σε συνδυασμό με την ήττα της Καλλιθέας από τη Σαντορίνη (1-0) μπήκε στη ζώνη ανόδου. Ισοπαλία κορυφής για την Καβάλα κόντρα στον Θεσπρωτό (1-1). 

Football League: Καλπάζει η Ρόδος - Ήττα «σοκ» στη Νάξο για Καλλιθέα!

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, η Ρόδος εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στον Ασπρόπυργο σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου, πήρε το τρίποντο με το ισχνό 1-0 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στη Super League 2. «Χρυσός» σκόρερ για τα «Ελάφια» ο Μακρυδημήτρης στο 77'.

Στη Νάξο, η Καλλιθέα γνώρισε πικρή ήττα με 1-0 από τη Σαντορίνη σε εξ' αναβολής μας για την 11η αγωνιστική του ίδιου ομίλου. Οι Αθηναίοι έμειναν με άδειες... τσέπες για διαδοχικό παιχνίδι και έπεσε από τη ζώνη της ανόδου, όντες στο -2 από τη 2η Ρόδο. Μετά από τέσσερις στείρες προσπάθειες, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις νίκες κάνοντας παράλληλα άλμα... παραμονής.

Εξάλλου, στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα πέταξε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τους διώκτες της. Οι «Αργοναύτες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Θεσπρωτό σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 11η στροφή του πρωταθλήματος και παρότι ανέβηκαν στην πρώτη θέση του Βόρειου ομίλου νιώθουν ακόμα την... ανάσα της Βέροιας, όντες στο +1. Δεύτερος βαθμός εκτός έδρας για το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα που το κρατά οριακά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις.