Football League: Ξανά στην κορυφή η Καβάλα - Πήρε το «θρίλερ» η Ρόδος! (βαθμολογίες)

Η Καβάλα επικράτησε 3-1 της Τρίγλιας και έπιασε την Βέροια στην κορυφή του Βόρειου ομίλου έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Στον έτερο όμιλο της κατηγορίας, η Καλαμάτα επικράτησε με το ισχνό 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στη Σκάλα ενώ η Ρόδος πήρε το «θρίλερ» των δύο ανατροπών (3-2) κόντρα στην Καλλιθέα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι βαθμολογίες.  

Football League: Ξανά στην κορυφή η Καβάλα - Πήρε το «θρίλερ» η Ρόδος! (βαθμολογίες)

Τη Βέροια στην κορυφή του βόρειου ομίλου έπιασε ξανά η Καβάλα, έχοντας μάλιστα και λιγότερο παιχνίδι. Οι «Αργοναύτες» νίκησαν 3-1 την Τρίγλια για την 14η αγωνιστική κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό Βόλου που επικράτησε 2-0 του Αλμωπού. Αντίδραση έβγαλε ο Πιερικός που ύστερα από την ήττα στο «Ανθή Καραγιάννη», υπέταξε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Κατερίνη. Τον βαθμό στο φινάλε κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης πήρε ο Θεσπρωτός (1-1).

Στον Νότιο όμιλο η Καλαμάτα συνεχίζει να εντυπωσιάζει αφού έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη (0-1) και βρίσκεται πλέον στο +4 από τη 2η Καλλιθέα. Η τελευταία σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα ματς.

Ανατροπή στην ανατροπή για τα «Ελάφια» που μείωσαν και τη μεταξύ τους διαφορά στον πόντο. Ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Ρέθυμνο Επισκοπή και Αιγάλεω, σημαντικό τρίποντο για τον Ιάλυσο επί του Ασπρόπυργου (2-0). Νίκη για τους «τοξοβόλους» που είχαν να πανηγυρίσουν τρίποντο από τις 18 Απριλίου.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Βόρειος Όμιλος

Βέροια – Πανσερραϊκός 1-0: 64’ Λουκίνας
ΑΕΠ Κοζάνης – Θεσπρωτός 1-1:
89' Ντινόπουλος - 93' Σαραντίδης
Καβάλα – ΠΟ Τρίγλιας 3-1:
39’, 57’ Βαλανόπουλος, 50’ Παντεκίδης – 42’ Ποζατζίδης.
Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 2-0:
14’ Φιλίποβιτς, 53’ Νικλιτσιώτης.
Πιερικός – Απόλλων Ποντίων 3-0: 63’, 91' Μπουόλι, 75’ Καγκιολάρι.

Νότιος Όμιλος
Σαντορίνη – Νίκη Βόλου 0-1: 58’ Ροχάνο
Επισκοπή – Αιγάλεω 0-0
Ιάλυσος – Ασπρόπυργος 2-0:
62’ Παπαδόπουλος, 65’ Παπουτσογιαννόπουλος
Ρόδος – Καλλιθέα 3-2:
47' Αρναρέλης, 82', 83' Δελαπόρτας - 77', 80' Τζόνις.
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0-1:
4’ Μαρκόβσκι

OI BAΘΜΟΛΟΓΙΕΣ