Football League: Ανατροπή και στο -1 από την κορυφή η Καλλιθέα - Βαθμό στο Ρέθυμνο ο Ασπρόπυργος

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 του Ιάλυσου στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Στο έτερο παιχνίδι του Νότιου ομίλου, Επισκοπή και Ασπρόπυργος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. 

Football League: Ανατροπή και στο -1 από την κορυφή η Καλλιθέα - Βαθμό στο Ρέθυμνο ο Ασπρόπυργος

Δε σταματά η Καλλιθέα! Το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση νίκησε και τον Ιάλυσο 2-1 σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Νότιου ομίλου, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Μετά από πέντε ισοπαλίες οι «Τοξοβόλοι» ηττήθηκαν και έμειναν στο -6 από τη ζώνη ανόδου.

Στο ματς όπου διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, οι Αθηναίοι βρέθηκαν να χάνουν στο 17' ύστερα από τέρματα του Παπαδόπουλου αλλά ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα (40') με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ου Παπαγγέλη. Το τρίποντο στην «England» έδωσε ο συνήθης ύποπτος, Μαρουκάκης με γκολ στο 65ο λεπτό της συνάντησης.

Βαθμός «χρυσάφι» στο Ρέθυμνο!

Στο έτερο ματς της ημέρας - και αυτό εξ' αναβολής για την ίδια στροφή- Επισκοπή και Ασπρόπυργος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε τους γηπεδούχους. Οι Κρητικοί έμειναν για τρίτο σερί ματς μακριά από το τρίποντο και υπολείπονται έξι βαθμούς από τη 2η Καλλιθέα.

Αντιθέτως, ο Ασπρόπυργος πήρε έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και ξεκόλλησε επιτέλους από τον... πάτο, αφήνοντας τελευταία τη Νίκη Βόλου (έχει ένα ματς περισσότερο). Η ομάδα του Φυντάνη άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βασιλείου στο 34ο λεπτό αλλά ο Νάνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε για την Επισκοπή.

Βαθμολογία Νότιου Ομίλου: