Καλαμάτα - Αιγάλεω 2-0: Πάτησε Αιγάλεω και κορυφή!

Με δύο γκολ στο φινάλε η Καλαμάτα «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Αιγάλεω και πήρε το πολύτιμο τρίποντο με το οποίο φιγουράρει στην κορυφή του Νότιου ομίλου. Οι Φελίπε (87') και Τριανταφυλλάκης (92') τα τέρματα της «Μαύρης Θύελλας». 

Καλαμάτα - Αιγάλεω 2-0: Πάτησε Αιγάλεω και κορυφή!

Επιστροφή στην κορυφή για την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» τα βρήκε... σκούρα απέναντι στο Αιγάλεω, δημιούργησε ελάχιστες φάσεις όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης «ξεκλείδωσε» την άμυνα του «Σίτι» και επικράτησε 2-0. Αποτέλεσμα που την φέρνει στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας του ομίλου!

Football League: Πρωτιά για την Καλαμάτα, σεφτές για τη Νίκη Βόλου (βαθμολογίες)

Τς εύσημα ανήκουν και στον Νίκο Αναστόπουλο αφού και οι δύο σκόρερ της συνάντησης πέρασαν ως αλαγγές. Στο 87' ο Φελίπε με αρκετή δόση τύχης - η μπάλα κόντραρε στο σουτ- νίκησε τον Σικαλιά ενώ στις καθυστερήσεις και ενώ το Αιγάλεω έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ο Τριανταφυλλάκης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Σουμπίνιο και τον Φελιπέ, ο τελευταίος του έδωσε έτοιμο γκολ και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Καλαμάτα μετά την ήττα στο «Ελ Πάσο», με τους Μεσσήνιους να καμαρώνουν για την άμυνα τους, έχοντας δεχθεί μόλις δύο μετά από οχτώ αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η ομάδα των δυτικών προαστίων παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις τρεις νίκες!

Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος (66′ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (80′ Αναστασόπουλος), Παυλίδης, Μπουσμπίμπα (66′ Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι (80′ Φελίπε), Κέρη (66′ Αλεξόπουλος).

Αιγάλεω (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (73′ λ.τ Π. Βλάχος), Αναστασίου, Π. Βλάχος, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (64′ Λάσκαρης), Σταματάκης, Κασνέτσι, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (86′ Τσίτσαρης).