Football League: Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι Καβάλας – Βέροιας

Δεν ανέδειξε νικητή του ντέρμπι του Βορείου Ομίλου της Football League ανάμεσα στην Καβάλα και στη Βέροια, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα

Football League: Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι Καβάλας – Βέροιας

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, η Καβάλα και η Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Τόσο οι «Αργοναύτες» όσο και η «Βασίλισσα του Βορρά» παρέμειναν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 16 πόντους.

Το ματς ήταν μοιρασμένο το ματς στο πρώτο 45λεπτο. Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι αλλά ελάχιστες φάσεις αφού και οι δύο ομάδες είχαν σαν πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν. H Bέροια μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και είχε κάποιες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Να σημειωθεί τέλος, πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος είχε περάσει και από τις δύο ομάδες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Δημήτρη Βεργέτη (Αργολίδας) και Σάββας (Σερρών).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74' Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης (52' Κέρθι), Θωμαϊδης (80' Παπαδόπουλος), Κόλλας (80' Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74' Μελισσόπουλος),

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89' Kαραγιάννης), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στάμου (46' Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου, Μούργος (68' Σιμόνι), Πόζογλου (84' Αποστολόπουλος), Πασάς, Λουκίνας.