Αστέρας Βλαχιώτη: Ένσταση για τον αγώνα με την Καλλιθέα – Παίρνει τη νίκη στα χαρτιά

Η Καλλιθέα κέρδισε την Κυριακή (18/4) εκτός έδρας τον Αστέρα Βλαχιώτη που κατέθεσε όμως ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της ομάδας της Αθήνας.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ένσταση για τον αγώνα με την Καλλιθέα – Παίρνει τη νίκη στα χαρτιά

Η Καλλιθέα πήρε το τρίποντο στο γήπεδο στον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη αλλά κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της ομάδας της Καλλιθέας o οποίος δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα αλλά αγωνίστηκε κανονικά την Κυριακή (18/4) στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ομάδα της Λακωνίας, ο Χοτζάλι μπήκε στο αγωνιστικό χώρο στο 56ο λεπτό στη θέση του Παντελίδη χωρίς να έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από τον αθλητικό δικαστή της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2-Football League και οι Λάκωνες, εάν και εφόσον δικαιωθούν, θα πάρουν τον αγώνα με 3-0.

Ένα ματς που θυμίζουμε πως κέρδισε η Καλλιθέα με 2-1 την Κυριακή με γκολ του Μαρουκάκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο ίδιος είχε κάνει και το 1-0 για την Καλλιθέα κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη που είχε ισοφαρίσει με τον Κορνέζο αλλά στο φινάλε ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Αθήνας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η νίκη ήρθε για την Καλλιθέα εντός γηπέδου αλλά όπως όλα δείχνουν θα χαθεί στα χαρτιά...