Νίκη Βόλου: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (9/4) ανακοινώθηκε η αποστολή της Νίκης Βόλου για τον αγώνα του Σαββάτου (10/4) με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Νίκη Βόλου: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Με 20 παίκτες αναχώρησε την Παρασκευή (9/4) η αποστολή της Νίκης Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (10/4) με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Η αποστολή: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπαλάφας, Πέτσης, Πολίμος, Αλιατίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Μπόσιο, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Ντομίνγκεθ, Ροχάνο, Γκονζάλες, Ζιάκας.

Δηλώσεις έκαναν ο αναλυτής της ομάδας του Βόλου, Κωνσταντίνος Σταμέλος, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Άγγελος Αργύρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταμέλος:

«Αυτό που έχουμε πει μεταξύ μας είναι πως γνωρίζουμε ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είμαστε εμείς. Επομένως, εφόσον αποδεχόμαστε ότι είμαστε εμείς αυτοί που φταίμε, πρέπει ξανά εμείς να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, η προετοιμασία έχει κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι, μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη.

Αυτά που χρήζουν διόρθωσης έχουν εντοπιστεί από το τεχνικό τιμ. Καλό είναι να μην αναφερθούν, αλλά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει το Σάββατο και θα επιστρέψουμε, στη βάση μας, με το διπλό».

Από τη μεριά του, ο Άγγελος Αργύρης ανέφερε τα εξής:

«Δεδομένα, τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα επιθυμητά. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από τέσσερα ατομικά λάθη. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το Σάββατο πάμε μόνο για τη νίκη.

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, έχουμε αναλογιστεί την κατάσταση. Την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ σοβαρά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι κι απόλυτα αισιόδοξοι για την έκβαση του παιχνιδιού του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς».