Επίσημο: Ανέλαβε το Αιγάλεω ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Αιγάλεω για τον πάγκο της ομάδας. Ανέλαβε επίσημα την τεχνική ηγεσία. 

Επίσημο: Ανέλαβε το Αιγάλεω ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Νέος προπονητής του Αιγάλεω ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του «Σίτι» και από την Τρίτη (6/4) είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας του Αιγάλεω που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία της με τον Θωμά Γράφα.

Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά τη συζήτηση με τον Παλτόγλου, είπε το ναι και ανέλαβε το «Σίτι» με στόχο φυσικά να το οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου, γεννημένος το 1970 και ξεκίνησε την προπονητική από την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας, συνέχισε στο Πολύκαστρο, ενώ είχε την πρώτη σημαντική επιτυχία της καριέρας του την περίοδο 2008-09, όταν οδήγησε το Φωκικό στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια χρημάτισε κατά σειρά προπονητής στον Α.Ο. Τρικάλων (Περιφερειακό Πρωτάθλημα) με τον οποίο επίσης κατάκτησε τον τίτλο, στην Καλλιθέα, στη Βέροια, τον Εορδαϊκό, τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου.

Τη φετινή σεζόν ήταν στο πάγκο των Τρικάλων».