Football League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στo Νότιο Όμιλο της Football League, o Αστέρας Βλαχιώτη και η Ρόδος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα

Football League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Αστέρας Βλαχιώτη και Ρόδος

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Football League, ο Αστέρας Βλαχιώτης και η Ρόδος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι Λάκωνες στο ξεκίνημα μετρούν μία νίκη και η μία ισοπαλία, ενώ οι Δωδεκανήσιοι έχουν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 6’ κεφαλιά του Τσίπρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαρμάκης, ενώ στο 29’ σουτ του Σερέντιουκ απομάκρυνε με δυσκολία ο γκολκίπερ του Αστέρα Βλαχιώτη. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56’ ο Αστέρας σκόραρε με τον Νικολάου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαξεβάνου, ενώ στο 90’ σουτ του Κουρτέση, έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουκαλάς από την Αθήνα, με βοηθούς την Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) και τον Χριστοδούλου (Ημαθίας).

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ευαγγελιδάκης (20’), Σερέντιουκ (23’), Χύσι (40’), Νικολόπουλος (55’), Νικολάου (70’), Σκεντεράι (75’), Μάρτσεφ (86’) και Βουργουτζής (88’).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γιώργος Βαζάκας): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης (46’ Κουρτέσης), Κορνέζος, Μάγκας, Πρίκας, Νικολάου, Μπρακαμπόντε (87’ Παλιάτσιος), Παπουλής (46’ Σκενντεράι), Βερνάρδος (67’ Πατσαρούχας), Καλλέργης (78’ Ασημάκης), Μάρτσεφ.

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (74’ Πεχλιβανόπουλος), Μαρτσάκης (56’ Βουργουτζής), Καραγιώργης, Καψάλης, Χύσι (74’ Ριτάκο), Μπαξεβάνος, Σερέντιουκ (56’ Αρναρέλλης), Τσίπρας, Δελαπόρτας, Μακρής (58’ Γιόνδης).