Κούτσης για Καλλιθέα: «Σε έναν μήνα έπρεπε να την είχα... Μπαρτσελόνα»

Ο Γιώργος Κούτσης που μέσα σε έναν μήνα περίπου έφυγε από την Καλλιθέα, μίλησε για «διαζύγιο» με την ομάδα της Αθήνας και όχι μόνο.

Κούτσης για Καλλιθέα: «Σε έναν μήνα έπρεπε να την είχα... Μπαρτσελόνα»

Ο Κούτσης κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του για το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα γήπεδα, μίλησε με παράπονο για το πέρασμά του από την Καλλιθέα αλλά και την Εθνική ομάδα.

«Όχι, δεν μπορούμε να έχουμε κόσμο. Ειδικά στην χώρα μας, που κάποιες φορές το μυαλό μας ξεφεύγει. Φαντάσου σε ένα γήπεδο να μπει ένα γκολ και να έχουμε αγκαλιές. Είναι επικίνδυνο. Δεν μπορεί να γίνει ούτε με rapid test. Καλό είναι να προσέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ανοίγουμε. Δεν ξέρω πως παίρνονται οι αποφάσεις. Η Γαλλία έδωσε ένα μήνα ακόμη lockdown. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα μέτρα. Εγώ λέω ότι πρέπει να κλείσουμε πάλι. Αυτοί που είναι εξειδικευμένοι θα πρέπει να βρουν λύση, εμείς δεν ξέρουμε. Δεν έχω περάσει κορονοϊό, αλλά είχα στην οικογένειά μου. Σώθηκε στο 90'. Αυτός που θέλει να βρεθεί με κόσμο, προφανώς, δεν είχε κάποιο περιστατικό στον κύκλο του. Είναι σοβαρό, πρέπει να προσέξουμε».

Για την εμφάνιση της εθνικής ομάδας και την επιλογή του Μαυρία στο βασικό σχήμα σημείωσε: «Είναι πολύ κακό ένας παίκτης να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό. Αν ήμουν στη θέση του Φαντ Σιπ θα έβαζα σίγουρα κάποιον με ρυθμό. Προφανώς θα υπήρχε κάποιο πλάνο. Εγώ δεν θα έβαζα, πάντως, κάποιον χωρίς ρυθμό, είναι πολύ σημαντικό».

Κατέληξε μιλώντας για την εμπειρία του στην Καλλιθέα: «Σε ένα μήνα έπρεπε να την είχα... Μπαρτσελόνα. Ισοφαρίστηκα σε δύο παιχνίδια στο 90', χωρίς να μας έχει κάνει ο αντίπαλος ευκαιρία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήμουν ένα μήνα στην ομάδα, χωρίς προετοιμασία και είχαμε από τα χειρότερα εργομετρικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν... Από τη γενική ατμόσφαιρα το είχα καταλάβει. Ήθελαν τον Γιάννη (σ.σ. Τάτση) εξ αρχής και έψαχναν αφορμή».