ΠΟ Τρίγλιας: Πήρε και Δημήτρη Ξιφιλίνο

Μία ακόμη προσθήκη για τον ΠΟ Τρίγλιας. Η ομάδα της Χαλκιδικής απέκτησε τον 19χρονο Δημήτρη Ξιφιλίνο που έπαιζε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του ΠΑΟΚ.

ΠΟ Τρίγλιας: Πήρε και Δημήτρη Ξιφιλίνο

Στην ομάδα της Χαλκιδικής θα αγωνίζεται ο προερχόμενος από τις ομάδες υποδομής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ξιφιλίνος. Πρόκειται για 19χρονο που αγωνίζεται στην επίθεση.

«Η ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Δημήτρη Ξιφιλίνο.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2001

Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκτοτε συμμετείχε στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, μετρώντας μάλιστα αρκετές κατακτήσεις αυτών.

Αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Χαλκιδικής την Τρίτη ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Στοΐνοβιτς από την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή στον ΠΟ Τρίγλιας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να πάρει παιχνίδι στα πόδια του από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε αυτές τις μέρες και υπάρχει η δυνατότητα να πάρει λεπτά συμμετοχής.