Football League: Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες!

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων άναψε το «πράσινο φως» στις ομάδες της Football League να ξεκινήσουν προπονήσεις και υπολογίζεται πως στις 10 Μαρτίου αρχίζουν ξανά τα ματς. Θετική εισήγηση και για τη Γ Εθνική

Football League: Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες!

Τέλος φαίνεται πως παίρνει το… δράμα παικτών, προπονητών και παραγόντων στη Football League, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να επαναρχίσει η δράση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Γ' Εθνική, τονίζεται, ωστόσο, σε αυστηρό τόνο, πως η κατηγορία πρέπει να εγγυηθεί ότι θα τηρούνται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, στα πρότυπα της Super League 1 και της Super League 2.

Την ερχόμενη Δευτέρα (15/02), λοιπόν, οι 20 ομάδες φαίνεται πως θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς θα ξεκινήσουν προπονήσεις, μια μίνι προετοιμασία ουσιαστικά, και πιθανότατα σε διάστημα 25 ημερών (μέχρι 10 Μαρτίου) θα γίνει και η σέντρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα-εξπρές.

Υπενθυμίζουμε τη σύνθεση των ομίλων της Football League:

Νότιος Όμιλος: Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ένωση Πανασπροπυργιακού, Επισκοπή, Ιάλυσος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Ρόδος, Σαντορίνη 2020.

Βόρειος Όμιλος: ΑΕΠ Κοζάνης, Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Τρίγλια.

Μέσα στο προσεχές διάστημα βέβαια θα καταρτισθεί εκ νέου το χρονοδιάγραμμα των αγώνων, αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά, δε, τη Γ' Εθνική, η επιτροπή είναι επίσης θετική, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» σε 15 μέρες και το πρωτάθλημα να εκκινήσει ξανά μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για να προλάβει να ολοκληρωθεί.