Νίκη Βόλου: Συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία (pic)

Στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Νόμου Μαγνησίας συμμετείχε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το πρωί της Τρίτης  (26/1).

Νίκη Βόλου: Συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία (pic)

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Νόμου Μαγνησίας συμμετείχε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το πρωί της Τρίτης (26/1).

Αναλυτικά η ενημέρωση της βολιώτικης ΠΑΕ

«Στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Νόμου Μαγνησίας συμμετείχε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το πρωί της Τρίτης (26/1), στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας.

Συγκεκριμένα, ο Υπεύθυνος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, Γιάννης Καζεπίδης, παρευρέθη στην εκδήλωση κι έδωσε αίμα "για όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Στη συνέχεια, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ιγνάτιο Γελαγώτη, ο οποίος, στις δικές του δηλώσεις, δε ξέχασε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την προώθηση της εκδήλωσης και τη συμμετοχή της σε αυτή, ευχόμενος ακόμα περισσότερους κόσμος, σε βάθος χρόνου, να δίνει εθελοντικά αίμα».