Νίκη Βόλου: Συμφωνία με Μπέο για το Πανθεσσαλικό

Η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Σε πολύ καλό κλίμα τα είπαν οι δυο άνδρες. 

Νίκη Βόλου: Συμφωνία με Μπέο για το Πανθεσσαλικό

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα παίζει η Νίκη Βόλου. Αυτό ανακοινώθηκε μετά το τέλος της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως, ύστερα από συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, συμφωνήθηκε η χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, κατά την προσεχή αγωνιστική σεζόν» αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση της Νίκης Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Θυμίζουμε πως ο Βόλος που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τους αγώνες πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια μένει να δούμε το πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της Νίκης Βόλου που μετέχει στο πρωτάθλημα της football league, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι στην αναμονή και ευελπιστούν σύντομα να παρθεί η απόφαση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της football league.