Ολυμπιακός Βόλου: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στον Άγιο Γεώργιο Φερών

Ολυμπιακός Βόλου: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στον Άγιο Γεώργιο Φερών.Τώρα διαμορφώνεται ο χώρος πάρκινγκ, τον οποίο θα χρησιμοποιούν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Οι μπουλντόζες δουλεύουν πυρετωδώς για να στρώσουν τον χώρο και στη συνέχεια θα προσωρήσουν στην κατασκευή του οδοστρώματος.

Φυσικά τα συνεργεία εργάζονται για να διαμορφώσουν τόσο τον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου, όσο και το κτίριο, στο οποίο θα στεγαστούν το γυμναστήριο, τα γραφεία προπονητών, η αίθουσα προβολής βίντεο, και η αίθουσα σάουνα-μασάζ.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα φτιαχτούν και τα άλλα δύο γήπεδα, με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ το γήπεδο που κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στη συντήρηση του χόρτου.

Όταν οι εργασίες θα ολοκληρωθούν, θα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο έργο, πάνω στο οποίο επένδυσε η διοίκηση, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισε και το γήπεδο της Χλόης, στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα, προκειμένου και αυτός ο χώρος να αποτελέσει έξτρα προπονητήριο για τους «ερυθρόλευκους».