Πανιώνιος-Πανναξιακός 4-1: Ιδανικό ξεκίνημα για τον «Ιστορικό» στην Γ΄ Εθνική

Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Πανναξιακό με 4-1 στο πρώτο του παιχνίδι στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πανιώνιος-Πανναξιακός 4-1: Ιδανικό ξεκίνημα για τον «Ιστορικό» στην Γ΄ Εθνική

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πανιώνιος στην Γ´ Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1.

Μόλις στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από ωραία σέντρα του Ζάχι ο Μούντριχα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Άμεση ήταν η «απάντηση» τν φιλοξενούμενων που έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα, μετά από ένα μακρινό σουτ του Καράι, έξω από την μεγάλη περιοχή του Στουρνάρα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ζάχι να κάνει το γύρισμα στην περιοχή για τον Ξύγκορο που με προβολή έγραψε το 2-1!

Το 3-1 ήρθε με δυνατό σουτ από τον Κουτσάκη ενώ το τελικό αποτέλεσμα (4-1) διαμόρφωσε ο Μούντριχας, με δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80' Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80' Ζαμάνης), Νίνο (63' Κουτσάκης), Σταμάτης (71' Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57' Πιτταράς), Τζατζάνας (57' Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70' Πλαστουργός), Κόντη (90' Μακροπουλιώτης), Γκούφας.a