Πλατανιάς: Καταλήγει στο τοπικό πρωτάθλημα!

Ούτε στη Football League θα βρίσκεται τελικά ο Πλατανιάς, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή. Μόνη επιλογή για την κρητική ομάδα να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα...

Πλατανιάς: Καταλήγει στο τοπικό πρωτάθλημα!

Λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Πλατανιάς δεν φαίνεται να βρίσκεται και η κρητική ομάδα αντικρίζει κατάφατσα τον κίνδυνο του μαρασμού στις τοπικές κατηγορίες!

Αρχικά οι Χανιώτες δήλωσαν αδυναμία να πάρουν μέρος στη νέα Super League 2. Έπειτα ακολούθησε η μη δήλωση συμμετοχής ούτε στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League. Η συγκεκριμένη προθεσμία έληγε στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) και παρήλθε με τη νησιώτικη ομάδα να παραμένει άπραγη.

Αν συνυπολογιστεί ότι η πόρτα και της Γ' Εθνικής είναι κλειστή, αφού έχει περάσει η διορία για τη δήλωση συμμετοχής, η μόνη λύση για τον Πλατανιά είναι πλέον να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων προκειμένου να μην καταστεί ανενεργός.

Όλα αυτά τα δυσάρεστα για τον σύλλογο ενώ μαίνεται ο «εμφύλιος» μεταξύ του νυν μεγαλομετόχου Μανώλη Μαθιουλάκη και του πρώην ιδιοκτήτη του ΑΟΠ Στέλιου Βαρουξάκη...